3 redenen om een gellak starterspakket te kopen

Vele mensen gaan regelmatig naar de nagelstudio om hun nagels te laten lakken. Natuurlijk zien de nagels er daarna weer op en top uit, maar in het alsmaar weer bezoeken van de studio gaat veel tijd én geld in zitten. Dit moet toch makkelijker kunnen? Zeg maar dag tegen de nagelstudio en hallo gellak starterspakket! Wij geven je drie redenen om een gellak starterspakket te kopen.

Nummer 1: een nagelstudio aan eigen huis

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Met een gellak starterspakket hoef je niet iedere week naar de beautysalon, maar creëer je dit verzorgings- en ontspanningsmomenten gewoon aan eigen huis. Naast het feit dat dit veel minder tijd kost, bespaar je hiermee ook nog eens kosten. Daarnaast wordt het gellak starterspakket volledig aangeleverd. Dit pakket bestaat uit: een UV/LED hardingslamp, elf accessoires en uiteraard de nagellak. Op deze manier heb je dus geen salon meer nodig, maar maak je van jouw eigen huis een beautystudio. Perfect dus als je zin hebt in een momentje self-care.

Nummer 2: keuze uit talrijke kleuren

Je wilt natuurlijk niet dat de nagellak afbreuk doet aan jouw outfit. Fel roze nagellak met een groen shirt is misschien niet zo stylisch. Door een gellak starterspakket kun je hier flexibel mee omgaan. Ben je de kleur op je nagels zat? Dan haal je deze in één handomdraai er weer af en kies je een nieuwe kleur uit. Zo kun je dus snel switchen tussen verschillende kleuren. Bij de aankoop van een starterset heb je de keuze tussen talrijke kleuren. Of je nu van pastel houdt of juist van neon tinten: je kunt de kleuren volledig afstemmen op jouw persoonlijke voorkeur.

Nummer 3: kwaliteit en verzorging

Bij het regelmatig lakken van je nagels is het natuurlijk van belang om ook de verzorging goed in acht te nemen. Bij gellak hoef je je daar geen zorgen om te maken. Het pakket wordt inclusief beschermingsproducten geleverd. Ontzettend vervelend natuurlijk als je veel tijd hebt besteedt aan het lakken van je nagels en deze binnen een paar dagen alweer beschadigd zijn. In het pakket zitten verschillende producten om jouw nagellak nét dat extra beschermende laagje te geven. Leg de basis aan met een primer en sluit af met een top coat. Hierdoor worden je nagels beschermd tegen de lak én bescherm je de lak tegen stootjes of krassen. Daarnaast zitten er in het pakket diverse producten om de gellak snel en professioneel te verwijderen. Een echte kenner weet dat dit met gellak soms moeizaam gaat, maar met onze producten is dat tijdperk voorbij.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *