Geniet van de radio door muziek te luisteren via het internet

Tegenwoordig zijn er nog maar weinig mensen die echt radio luisteren. Vaak alleen onderweg, in de auto of als ze met iets bezig zijn. Onder meer door Spotify en Apple Music is de radiowereld een beetje aan zijn einde gekomen. Nu willen mensen specifiek een nummer kiezen in plaats van verrast worden door een willekeurig nummer op de radio, wat natuurlijk ook logisch is.  Maar er zijn ook nog genoeg mensen over de hele wereld die wel graag naar de radio luisteren, radioguide.fm is daar t beste internet radio platform voor zowel nationaal als internationaal. 

Op Radioguide.fm is er een aanbod van duizenden radiostations om zo hun muziek en radioshows wereldwijd aan te bieden. Er zijn meerdere genres beschikbaar zoals Jazz, Pop, Rock en nog veel meer. Zonder enige moeite klik je op je favoriete radiostation en luister je naar muziek bijvoorbeeld helemaal in AustraliĆ«! Radioguide.fm is ook beschikbaar op je smartphone, gebruik het bijvoorbeeld tijdens een wandeling door het bos of tijdens een lange treinrit. 

Wil je nou zelf je eigen radio station promoten om maandelijks meer luisteraars te krijgen dan kan je je heel makkelijk aan melden en zo je weg naar de top van Radioguide.fm promoten. Daarnaast zijn er ook veel mogelijkheden met online radio advertenties. Vaak zijn de luisteraars jong en hoog opgeleid wat perspectief biedt voor bepaalde bedrijven. Daarnaast zijn de reclames relatief wat korter dan reguliere FM-stations waardoor er meer bewustzijn is voor de reclames die geplaatst worden. Uit onderzoek is ook gebleken dat bedrijven die online marketing gebruiken in hun campagne succesvoller uit de strijd komen. Online radio reclame is ook gemakkelijker om te gebruiken om een specifieke doelgroep te vinden. FunX bijvoorbeeld luisteren vaak alleen maar jongere tussen de 18 en 22 jaar.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *